Moeskops
De Echte Bakker

Groot Brood

De geur en smaak van heerlijk vers brood, dat is genieten.

Brood zit bomvol met belangrijke voedingsstoffen, en is vooral heel erg lekker. Onze broden zijn niet zo maar broden. Al onze broden worden elke nacht vers gebakken in onze eigen bakkerij en worden bereid met zorg en vakmanschap en alles wordt gemaakt met de beste ingrediënten.

Onze ambachtelijke broden onderscheiden zich in smaak en kwaliteit, dat is één van onze specialiteiten. Dat is wat de klant moet proeven.

Bewust eten? Denkt u eens aan:

  • Zonnepit of zonnebloembrood 
  • Spelt of lekker slank brood
  • Waldkorn of Gildekorn
  • Zoutarm of koemelkvrij
De geur en smaak van heerlijk vers brood, dat is genieten.

Klein brood

Zachte broodjes
In bruin en wit verkrijgbaar, met zorg en aandacht gebakken. De broodjes zijn daardoor niet alleen dezelfde dag lekker mals, maar ook de volgende dag en de dag daarna.

Harde broodjes 
Ook die hebben wij voor ieders smaak, een assortiment dat actueel is, doordat we blijven vernieuwen, afgestemd op de vraag van onze klanten.

Kortom:

  • Voor ieder moment van de dag een lekker klein broodje.
  • Brood is ook bijzonder geschikt als tussendoortje, het bevat minder calorieën dan andere zoete of vette tussendoortjes.
  • Brood "vult lekker"'. 
  • Brood bij elke maaltijd.

Banket

Tijd voor een traktatie dan wilt u natuurlijk het lekkerste gebakje? Probeert u eens onze alom bekende chocoladebollen, appelbollen, nougatine en vruchtenvlaaitjes, of wat dacht u van een heerlijke ouderwets lekkere tompouce. Wij hebben voor elke fijn proevende consument iets lekkers.

Suiker en glutenvrijgebak
Suikervrije vlaaitjes en glutenvrij schuimgebak met crème behoren ook tot de mogelijkheden. Houd u van iets kleins? Dan kunt u kiezen voor onze heerlijke petit fours gebakjes. Voor iedereen genieten dus!

Speciale gelegenheid
Geeft u een high tea of heeft u een communie, een geboorte of een andere speciale gelegenheid? Wij denken graag met u mee om uw feestje een smakelijke invulling te geven.

Vlaaien

Heeft u binnenkort een feestje? Wat dacht u van een ambachtelijk gemaakte vlaai door uw Echte Bakker Moeskops. Wij hebben vlaaien in verschillende maten en soorten. Onze vlaaien worden dagelijks in onze eigen bakkerij gemaakt. Zo bent u verzekerd van een heerlijke verse vlaai.

De lekkerste bodem
Het geheim van een echte lekkere vlaai zit hem naast verse vulling vooral ook in de bodem. Een verse goed afgebakken bodem maken de vlaai tot een heerlijk kunstwerk.

Onze toppers
Abrikozenvlaai
Kersenvlaai
Appelvlaai
Pruimenvlaai
Kruimelvlaai
Vruchtenvlaai
Aardbeienvlaai

Met of zonder slagroom opgemaakt. Allemaal overheerlijke vlaaien.

Taarten

Heeft u iets te vieren, uw feest is pas compleet met een heerlijke verse Moeskops taart. Wij bieden u een zeer ruime sortering taarten van slagroom, mokka en appeltaart, tot nougatine en chipolata.

Verjaardagstaarten
Themataarten zoals bijvoorbeeld P.S.V. of uw favoriete sportclub

Kindertaarten met foto of kinderthema

Fototaarten 

Voor bedrijven    
Uw bedrijfslogo of foto op een taart, wij kunnen uw bedrijfslogo zelfs op een gebakje maken.

Heeft u iets te vieren? Onze taarten vieren graag mee!

 

 

Moeskops, De Echte Bakker

Kromstraat 10
5504 BC Veldhoven
0402532273
0402553324
maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten